Kwaliteit en veiligheid

Alle logopedisten in ons team zijn lid van onze beroepsorganisatie NVLF en staan als kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Er is heel wat ervaring aanwezig in ons team en deze wordt continue uitgebreid door het volgen van bij- en nascholing en de nieuwste ontwikkelingen. Een aantal logopedisten heeft zich gespecialiseerd. 

Op alle locaties is altijd een BHVer aanwezig. Op locaties waar de logopedist alleen werkt is de logopedist zelf opgeleid tot BHVer.

NIVEL
Onze praktijk doet sinds 2014 mee aan het verzamelen van gegevens voor wetenschappelijk onderzoek naar de kwaliteit en het functioneren van de gezondheidszorg in Nederland. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het NIVEL. Het NIVEL kent een zeer strikt privacybeleid en ontvangt van ons geen informatie waarmee personen direct geïdentificeerd kunnen worden. U kunt dit privacyreglement inzien op www.nivel.nl/zorgregistraties en voor de privacybescherming: www.nivel.nl/privacybescherming.
Als u bezwaar heeft tegen het gebruik van uw gegevens kunt u ons dat laten weten en worden deze niet doorgegeven.

Patiëntervaringsmetingen
Uw ervaring met ons en onze praktijk is belangrijk voor ons. Sinds 2015 zijn wij gestart met patiënt-ervarings-metingen (PREM: Patient Reported Experience Measure). Wij zijn hiervoor aangesloten bij Qualizorg.
U kunt ons helpen om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren. Dit kunt u doen door aan het eind van uw behandeling de vragenlijst in te vullen die u wordt toegestuurd.
Tijdens het aangaan van de behandelingsovereenkomst wordt overlegd of u hieraan wilt meewerken. Hoe een en ander in zijn werk gaat kunt u hier terugvinden of bekijken in dit filmpje.

Patiëntervaringen
Wilt u de ervaringen van patiënten tot nu toe inzien, klik dan hier.

Verandering in het team

Verandering in het team: afscheid en welkom

Inmiddels vonden er een tweetal wijzigingen plaats in ons team.

Lees meer...

Nieuwe inloopspreekuren in de Schuytgraaf (voorjaar 2024)

Er zijn ook in de Schuytgraaf te Arnhem weer inloopspreekuren voor kinderlogopedie.

Lees meer...

Nieuwe inloopspreekuren in Nijmegen-oost (voorjaar 2024)

De inloop-spreekuren kinderlogopedie zijn er weer, ook in de praktijk op de Tooropstraat in Nijmegen-oost.

Lees meer...

Online aanmelden

Lees meer...