Kwaliteit en veiligheid

Alle logopedisten in ons team zijn lid van onze beroepsorganisatie NVLF en staan als kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Er is heel wat ervaring aanwezig in ons team en deze wordt continue uitgebreid door het volgen van bij- en nascholing en de nieuwste ontwikkelingen. Een aantal logopedsiten heeft zich gespecialiseerd. 

Elk jaar wordt er een kwaliteitsjaarverslag gemaakt dat op aanvraag is in te zien. Dit beschrijft de doelstelingen die afgelopen zijn gesteld en de resultaten. Ook worden er onder andere nieuwe doelstellingen gesteld voor het nieuwe jaar.

Op alle locaties is altijd een BHVer aanwezig. Op locaties waar de logopedist alleen werkt is de logopedist zelf opgeleid tot BHVer. Jaarlijks herhalen we deze scholing.

NIVEL
Onze praktijk doet sinds 2014 mee aan het verzamelen van gegevens voor wetenschappelijk onderzoek naar de kwaliteit en het functioneren van de gezondheidszorg in Nederland. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het NIVEL. Het NIVEL kent een zeer strikt privacybeleid en ontvangt van ons geen informatie waarmee personen direct geïdentificeerd kunnen worden. U kunt dit privacyreglement inzien op www.nivel.nl/zorgregistraties en voor de privacybescherming: www.nivel.nl/privacybescherming.
Als u bezwaar heeft tegen het gebruik van uw gegevens kunt u ons dat laten weten en worden deze niet doorgegeven.

KEO
Uw ervaring met ons en onze praktijk is belangrijk voor ons. U kunt ons helpen om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren. Daarvoor zijn we sinds 2015 gestart met een klant ervarings onderzoek (KEO). Wij zijn hiervoor aangesloten bij Qualizorg. Tijdens het aangaan van de behandelingsovereenkomst wordt overlegd of u hieraan wilt meewerken. Hoe een en ander in zijn werk gaat kunt u zien in dit filmpje

bel ons nu

direct bellen via een smartphone

Nieuwe inloopspreekuren in de Schuytgraaf (lente 2019)

Er zijn in de Schuytgraaf te Arnhem weer extra inloopspreekuren kinderlogopedie vanaf mei 2019.

Lees meer...

Nieuwe inloopspreekuren in de Ark van Oost (voorjaar 2019)

Ook in Nijmegen weer extra inloopspreekuren kinderlogopedie in voorjaar 2019.

Lees meer...

Nieuwsbrief mei 2018

dit is de nieuwsbrief van mei 2018