Over ons

Wij zijn 8 enthousiaste logopedisten met passie voor hun vak! Er is heel wat ervaring aanwezig en een aantal van ons heeft zich verder gespecialiseerd tot klinisch linguïst of spraak/taalpatholoog. Een speerpunt is om ons steeds te blijven ontwikkelen. Alle logopedisten staan ook ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn lid van een kwaliteitskring. Wij communiceren open en transparant met de cliënt, bij kinderen ook met de ouders, als basis voor een goede therapie.

Wij behandelen alle voorkomende logopedische klachten maar zijn voor het grootste gedeelte gericht en gespecialiseerd op (de problematiek bij) kinderen. 
Onze specialisaties zijn gericht op behandeling van TOS (taalontwikkelingsstoornissen), afwijkende taal/spraakontwikkeling bij het jonge kind, OMFT/afwijkende mondgewoonten, articulatiestoornissen en schisis.
In Nijmegen hebben wij ook de specialisatie stem-, keel- en ademtherapie bij volwassenen (o.a. manuele facilitatie van de larynx).
In Arnhem hebben wij ook de specialisatie Preverbale logopedie (eet/drinkproblemen bij kinderen van 0-2 jaar).

 

 Marian Tellers, praktijkhouder

 Martine van ´t Hof

 Petra Dondorp

 Annemarie de Putter

 Muriëlle Albert-Ignacio

 Christine van Dreumel

 Marjolein Verwijs

 Margot van Lonkhuijsen

bel ons nu

direct bellen via smartphone

Veilig naar de logopedist

Nieuwsbrief 11 mei 2020

Lees meer...

Update Corona en logopedie

Het Corona virus, houdt ons allemaal bezig. Om verspreiding te voorkomen zijn steeds meer maatregelen nodig. Thuiswerken is één van de adviezen die worden gegeven om het Coronavirus in te dammen.

Lees meer...

Nieuw: OMFT - inloopspreekuur

Nieuw in de praktijk is het inloopspreekuur voor alle vragen over afwijkend mondgedrag (afwijkend slikken, open mondgedrag, lage tongpositie in rust, slissen etc.) en behandeling volgens de OMFT.

Lees meer...