In het weekend van 4 juli hebben we met succes de vrijwillige kwaliteitstoets behaald !

We zijn hier erg blij mee, ook omdat we er met zijn allen hard aan gewerkt hebben. Het doel van de kwaliteitstoets is om inzicht te geven in de kwaliteit van allerlei processen, zoals de organisatie, het vastleggen van informatie en administratie in onze praktijk. Bij deze toets neemt de logopedist het initiatief om een kijkje in de keuken te laten nemen. Voor de zorgverzekeraars is het een instrument om het logopediepraktijken mogelijk te maken zich te onderscheiden op het gebied van kwaliteitszorg. 

Op zaterdag 4 juli (op de heetste dag tot nu toe van dit jaar!) kwamen twee auditoren van HCA naar Arnhem. Hierbij werd allereerst de organisatie van de praktijk besproken en de ruimte bekeken en beordeeld. Hierna volgde de zogeheten dossiertoets, waarbij 20 willekeurige dossiers werden bekeken op een aantal criteria. Uiteindelijk werden alle dossiers met een 10 beoordeeld, een resultaat waar we enorm blij mee zijn! 

Voor onze cliënten geldt dat we blijven werken met dezelfde aandacht en kwaliteit die van ons verwacht mag worden; een goede en up to date behandeling voor iedereen!

U kunt hier het certificaat inzien.

bel ons nu

direct bellen via smartphone

Nieuwe inloopspreekuren in de Ark van Oost (voorjaar 2021)

Ook in Nijmegen weer extra inloopspreekuren kinderlogopedie voorjaar 2021.

Lees meer...

Veilig naar de logopedist

Nieuwsbrief 11 mei 2020

Lees meer...

Update Corona en logopedie

Het Corona virus, houdt ons allemaal bezig. Om verspreiding te voorkomen zijn steeds meer maatregelen nodig. Thuiswerken is één van de adviezen die worden gegeven om het Coronavirus in te dammen.

Lees meer...