Nieuwe locatie in Elst

Vanaf 1 januari is onze praktijk uitgebreid met een nieuwe locatie: de Kruisakkers in Elst. Tot eind 2014 heeft hier onze collega Anke Fennema gewerkt. Aangezien ik al lang met Anke samenwerk en wij dezelfde visie op de logopedie en de behandeling van kinderen delen, heb ik besloten haar praktijk over te nemen. Zodoende zijn wij per 1 januari 2015 in De Kruisakkers verder gegaan en wordt deze locatie onderdeel van mijn praktijk “Logopedie Marian Tellers”.

Kruisakkers1

De praktijk blijft gevestigd in het Sport-Cultureel Centrum de Kruisakkers, naast de basisscholen ‘de Ark’ en ‘Stap Voor Stap’. 

Behandelend logopedisten zijn Denise van der Slot en Annemarie de Putter. Denise was, naast collega bij ons, ook al werkzaam bij Anke Fennema, en zet de behandelingen van haarzelf hier voort. Samen dragen wij zorg voor de cliënten in deze praktijk.

 

Voorbereiden op Kwaliteitstoets

Dit eerste halfjaar van 2015 gaan wij met ons team ons voorbereiden op de eerste, vrijwillig aangevraagde, Kwaliteitstoets Logopedie. Deze wordt uitgevoerd door HealthCare Auditing (HCA). Wij hopen deze natuurlijk met een positief resultaat af te sluiten! U wordt hierover mondeling verder ingelicht, en vragen ook uw toestemming voor het inzien van uw gegevens in ons patiëntendossier.

logopedie kwaliteitstoets

Klant Ervarings Onderzoek KEOqualizorg2

Uw ervaring met ons en onze praktijk is belangrijk voor ons. U kunt ons helpen om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren. Daarvoor zijn we dit jaar gestart met een klant ervaringsonderzoek (KEO). Wij zijn hiervoor aangesloten bij Qualizorg. U ontvangt van Qualizorg een mail met een link, waardoor u in korte tijd een paar vragen kunt beantwoorden. Op de website vindt u onder het kopje ‘ praktijkinformatie’ en vervolgens ‘kwaliteit en veiligheid’ een kort filmpje hoe dit in zijn werk gaat.
Tijdens het aangaan van de behandelingsovereenkomst wordt overlegd of u hieraan wilt meewerken. Voor cliënten die al bij ons in behandeling zijn, wordt er hier apart naar gevraagd bij het afsluiten van de behandeling.

De volgende nieuwsbrief verschijnt rond de zomer van 2015!

Nieuwe inloopspreekuren in de Schuytgraaf (voorjaar 2024)

Er zijn ook in de Schuytgraaf te Arnhem weer inloopspreekuren voor kinderlogopedie.

Lees meer...

Nieuwe inloopspreekuren in Nijmegen-oost (voorjaar 2024)

De inloop-spreekuren kinderlogopedie zijn er weer, ook in de praktijk op de Tooropstraat in Nijmegen-oost.

Lees meer...

Online aanmelden

Lees meer...

Alweer bedankt voor jullie mooie complimenten (in 2022)

Lees meer...