Kwaliteit en veiligheid

Alle logopedisten in ons team zijn lid van onze beroepsorganisatie NVLF en staan als kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Er is heel wat ervaring aanwezig in ons team en deze wordt continue uitgebreid door het volgen van bij- en nascholing en de nieuwste ontwikkelingen. Een aantal logopedsiten heeft zich gespecialiseerd. 

Elk jaar wordt er een kwaliteitsjaarverslag gemaakt dat op aanvraag is in te zien. Dit beschrijft de doelstelingen die afgelopen zijn gesteld en de resultaten. Ook worden er onder andere nieuwe doelstellingen gesteld voor het nieuwe jaar.

Op alle locaties is altijd een BHVer aanwezig. Op locaties waar de logopedist alleen werkt is de logopedist zelf opgeleid tot BHVer. Jaarlijks herhalen we deze scholing.

NIVEL
Sinds 2014 neemt onze praktijk deel aan NIVEL Zorgregistraties eerste lijn. Hiermee worden zorggerelateerde gegevens landelijk verzameld waarmee de logopedische zorg beter in kaart kan worden gebracht met cijfers. Dit gebeurt anoniem.

KEO
Uw ervaring met ons en onze praktijk is belangrijk voor ons. U kunt ons helpen om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren. Daarvoor zijn we sinds 2015 gestart met een klant ervarings onderzoek (KEO). Wij zijn hiervoor aangesloten bij Qualizorg. Tijdens het aangaan van de behandelingsovereenkomst wordt overlegd of u hieraan wilt meewerken. Hoe een en ander in zijn werk gaat kunt u zien in onderstaand filmpje: 

 

bel ons nu

direct bellen via een smartphone

Nieuwe inloopspreekuren in de Ark van Oost (2018)

Ook in Nijmegen weer extra inloopspreekuren kinderlogopedie in voorjaar 2018.
Lees meer...

Nieuwe inloopspreekuren in de Schuytgraaf (2018)

Er zijn in de Schuytgraaf te Arnhem weer extra inloopspreekuren kinderlogopedie vanaf januari 2018.
Lees meer...

HCA-kwaliteitstoets behaald

Zaterdagochtend 1 juli hebben Martine, Annemarie en Marian samen met 2 auditoren van HCA de hele ochtend zitten zwoegen op de HCA-kwaliteitstoets. Om 2 uur waren we klaar en hebben we deze vrijwillige toets weer succesvol behaald voor de komende 2 jaar !!!

Lees meer...